Jak skrýt seznam přátel na Facebooku

2717
Daniel Benson
Jak skrýt seznam přátel na Facebooku

Váš seznam přátel na Facebooku je ve výchozím nastavení veřejný, ale pokud jej chcete skrýt, můžete to snadno udělat. Zde je návod, jak na to,

Podle těchto pokynů skryjete svůj seznam přátel na Facebooku před ostatními,

  • Přihlaste se ke svému účtu na Facebooku.
  • Otevřete seznam přátel na Facebooku a klikněte na ikonu tužky zvýrazněnou na následujícím obrázku

  • Po kliknutí na ikonu „tužka“ se zobrazí rozevírací nabídka, klikněte na ikonu „Upravit soukromí“ volba.

  • Po kliknutí na „Upravit soukromí“ se zobrazí vyskakovací okno zobrazující všechny možnosti ochrany osobních údajů pro váš seznam přátel na Facebooku a seznam vašich sledujících a následovníků, jak to vypadá,

  • Ve výchozím nastavení je váš seznam přátel na Facebooku, sledovatelů a sledovatelů veřejný, což znamená, že každý, kdo je na Facebooku, může vidět vaše přátele, lidi, které sledujete, a vaše sledovatele..
  • Chcete-li změnit nastavení, stačí kliknout na výchozí nastavení, zde je veřejné, takže musíme kliknout na 'veřejnost' možnost, viz obrázek níže pro větší jasnost. Zobrazí se rozevírací seznam zobrazující všechny dostupné možnosti ochrany osobních údajů,

  • Pokud si vyberete, můžete si vybrat nastavení soukromí, které vám nejlépe vyhovuje 'Jen já' Možnost, Seznam vašich přátel bude od všech úplně neviditelný. Pokud se rozhodnete 'přátelé' Pokud chcete tuto možnost skrýt před konkrétním přítelem nebo seznamem přátel, zvolte ''Zvyk' volba.
  • Podobně můžete změnit nastavení svých následovníků a následovníků.

VIZ TÉŽ:

Jak skrýt funkci Facebook Chat 'Seen'

Jak stáhnout vaše celá data z Googlu, Facebooku a Twitteru

Příběh vašeho každodenního života na Facebooku ve 20 GIF

Doufám, že vám tento příspěvek pomohl změnit nastavení ochrany osobních údajů vašeho seznamu přátel na Facebooku. V případě pochybností se můžete zeptat v komentářích pod příspěvkem.

POZNÁMKA: V případě, že hledáte možnost skrýt společné přátele na Facebooku, Obávám se, že to nebude možné, protože Facebook pro to neposkytuje žádnou možnost.


Zatím žádné komentáře