Jak

Jak zakázat funkci Snap Map v Snapchatu

Jak zakázat funkci Snap Map v Snapchatu

Snapchat je jednou z nejinovativnějších společností. Neustále aktualizuje svou aplikaci, včetně nových funkcí, které jsme nikdy předtím neviděli. Cítím, že Snapchat zavádí novou funkci každý druhý týden. Jen před několika dny představil Snapchat další funkci nazvanou Snap Map. Základní myšlenkou této funkce je, že můžete vidět své přátele na interaktivní mapě a naopak. Kromě toho můžete vidět snímky populárních událostí, jako jsou sportovní události, nejnovější zprávy a další události z celého světa.

Slovy Snapchatu byla tato funkce zavedena tak, aby lidé nejen viděli, co dělají jejich přátelé, ale také se k nim připojili, pokud chtěli. Ale spousta lidí je teď vyděšená, což může zahrnovat i vás. Skutečnost, že vás kdokoli může vidět, kde jste, mění aplikaci na ráj stalkerů. Není to úplně tak, funkce Snap Map je volitelná a můžete ji deaktivovat. Pokud se tedy trochu obáváte, že vás někdo vystopuje, Zde je návod, jak zakázat funkci Snap Map na Snapchatu v systému Android a iOS:

Zakázat Snap Map přes Snapchat Settings

1. Otevřete nastavení Snap Map

Přístup do nabídky nastavení aplikace Snap Map je velmi snadný. Při spuštění aplikace, stačí stisknout hledáček fotoaparátu a vstoupit do Snap mapy režimu. Když jste tam, můžete mapu přiblížit a zjistit, jaké jsou trendy po celém světě. Pro přístup k nastavení klepněte na ikona nastavení vpravo nahoře, jak je znázorněno na obrázku.

2. Vyberte, kdo může vidět vaši polohu

Na stránce nastavení Snap Map můžete nastavit své předvolby, kdo vás může na mapě vidět. Ve výchozím nastavení bude vybrána možnost „Moji přátelé“, což znamená, že vás všichni vaši přátelé ze Snapchatu uvidí na mapě Snap. Zde, pokud chcete, můžete také vybrat, kteří přátelé budou mít přístup k vaší poloze. K tomu, jen klepněte na „Vybrat přátele“ a vyberte přátele, se kterými chcete sdílet svou polohu s.

Pokud nechcete nikomu umožnit přístup k vaší poloze, povolte „režim duchů“. Nyní nikdo nebude mít přístup k vaší poloze a nebude vás vidět na Snap Map.

Deaktivace povolení polohy Snapchatu

Výše uvedené kroky zajistí, že nikdo z vašich přátel nebo kdokoli jiný v tomto ohledu nebude mít přístup k vaší poloze. To však nezabrání Snapchatu v přístupu k vašim údajům o poloze. Pokud je vaším největším zájmem ochrana osobních údajů, musíte z interního nastavení telefonu deaktivovat oprávnění k poloze udělená Snapchatu. Nezapomeňte však, že poté, co to uděláte, nebudete moci používat žádný z geofiltrů Snapchatu.

Chcete-li to provést v systému Android, přejděte na Nastavení-> Umístění-> Snapchat-> Oprávnění aplikace a deaktivovat přístup k oprávnění k poloze.

Uživatelé iPhonu by měli přejít na stránku Nastavení a přejít dolů, dokud nenajdou Snapchat. Klepněte na něj a poté vyberte Umístění-> Nikdy. To je ono, je to tak snadné.

VIZ TÉŽ: Co je bitmoji a jak jej používat na Snapchatu

Zabraňte zobrazování na mapě Snap

Nová funkce Snapchatu je skvělá, ale spustila některé obavy o soukromí. Myslet si, že vás ostatní lidé mohou sledovat v reálném čase, je trochu rozrušující. Naštěstí Snapchat také zahrnoval nastavení, která vám pomohou spravovat vaše předvolby polohy. Líbí se vám tato nová funkce Snapchat a plánujete ji používat, nebo ji deaktivujete, jakmile ji získáte. Dejte nám vědět v sekci komentářů níže.

Jste závislí na Facebooku? 'FAddict' může pomoci
Facebook používá více než miliarda lidí a polovina z nich Přihlaste se denně. To ukazuje, že na světě je příliš mnoho závislých na Facebooku. Byl js...
Jak reagovalo Silicon valley, když se Steve Jobs odhlásil
"Svět málokdy vidí někoho, kdo měl tak hluboký dopad, jaký měl Steve, jehož účinky pocítí mnoho dalších generací." Pro ty z nás, kteří měli to štěstí,...
Jak Jak změnit ikony v systému Mac bez aplikací třetích stran
Jak změnit ikony v systému Mac bez aplikací třetích stran
Je třeba něco říci o přizpůsobení vzhledu a chování produktů, které používáte. Koneckonců, přizpůsobení, jako je vaše, dělají vaše zařízení „vaším“ a ...