Jak vypnout funkci Facebook Chat Seen

2800
Martin Hines
Jak vypnout funkci Facebook Chat Seen

Nejsem proti funkci viděného chatu na Facebooku, ale většina uživatelů určitě je. Důvodem je jeho narušení v našem vlastním soukromí.

Funkce vidění chatu na Facebooku umožňuje vašim přátelům vědět, zda jste si prohlíželi jejich chatovou zprávu nebo ne. Někdy zprávu vidíme, ale nemůžeme reagovat okamžitě, kvůli čemuž se člověk na druhé straně může cítit uražen. Abyste se těmto situacím vyhnuli, můžete udělat následující.

Instalací vypněte funkci Facebook Chat Seen Facebook Skrýt vidět, užitečné rozšíření pro Chrome.

Pro lidi, kteří používají jakýkoli jiný prohlížeč, je nejlepším řešením začít používat Facebook v prohlížeči Chrome.

  • Zde je odkaz, stáhněte si rozšíření odtud.
  • Nainstalujte jej.
  • Jsi hotový.
Nyní, i když uvidíte zprávy, vaši přátelé nebudou upozorněni funkcí „Seen Feature“. Viděnou funkci však budete nadále dostávat, kdykoli vaši přátelé uvidí vaše zprávy.

Doufám, že vám tento příspěvek bude užitečný.

VIZ TÉŽ:  

Jak skrýt seznam přátel na Facebooku

Stáhněte si svá data z Googlu, Facebooku a Twitteru

Aktualizováno: duben 2014


Zatím žádné komentáře